Allt om Humlan

Söndag! ( Sommartid )

Kategori: Allmänt

Åh´så vare Söndag igen! fyfan vad helgerna springer iväg. Förstår inte riktigt, 2 dagar under själva veckorna är as långa. Men 2 dagar under en helg säger bara poff och så är dom förbi.

I helgen som varit så har vi haft min Mor och hennes Gubbe + min bror på besök. De var faktiskt en riktigt trevlig Lördag må jag säga. Dock så var de mycket att göra innan dom skulle komma och gudars så trötta både jag och älskling var efter att dom hade åkt. Haha snacka om att de tar på krafterna. Tror även våran lilla Lakrits tyckte de var roligt och även väldigt spännande och få träffa nya folk =). Trivdes med dem märktes att hon gjorde.


Sen även igår var de ju Earth Hour! Vi släckte ner precis allting och tände ljus och satte oss på balkongen och kollade ut. Fan så snyggt dom hade gjort de här i Guldringen, Marschaller ( stavas ? )  hur många som helst verkligen. Fan så snyggt de var. Så jag har en liten fråga till er därute, Släckte ni ner, stängde av tv och datorer under den timmen?

Men skepp o hoj de är ju fin fint väder ute idag också. Fan vad skönt! Solen lyser och man börjar verkligen känna nu att Våren är vädigt nära. Ska bli skönt att gå ut en liten sväng senare sen.

Glöm nu inte att ställa om era klockor så ni inte kommer försent till varken jobb eller skola imorgon=)



<3 Rebecka




Tjingeling!

Länge sen nu

Kategori: Allmänt

Först och främst så får jag be er läsare om förlåtelse för att jag har varit så dålig på att uppdatera på sistone..

Nu tänkte jag ta och berätta lite om vad som har varit osv, För några veckor sedan så åkte jag och 2 kompisar till Göteborg. Dock bara över en natt! Men fan de var riktigt skoj faktiskt. Älskar verkligen Göteborg!! Vi bodde på hotell Ibis i Mölndal. De ligger ca 1 mil utanför Göteborgs innerstad. Vi åt gott, drack lite öl och gick inne på Nordstan.. Var inne i klädaffären Sonny bono men denna gång vart de inte att köpa nått klädesplagg. Vart rent utav riktigt missnöjd med deras urval denna gång.

Men det som är mest underbart som jag varit med om på ett bra tag är att jag och min älskling är tillsammans igen. Fyfan så jävla överlycklig jag är för det! Hon är den jag vill leva med resten av mitt liv med verkligen, Hon är min solstråle som lyser upp alla mina vardagar och även helger. Mitt hjärta slår så hårt för henne att jag tror vem som helst kan se mina hjärtslag verkligen, Mitt leende är på topp och allt är bara underbart. Älskar hennes leende, hennes ögon, hennes mun, hennes humor, Ja ni förstår nog själva, Jag älskar hela henne! Rebecka du är allt för mig! <3

Sen en sak till som jag tänkte ta upp är även jobbet då! Jag har äntligen börjat och jobba skift igen, Fyfan så jävla nice! Slippa tidiga mornar vecka efter vecka.
Nu har man bara tidiga mornar varannan vecka! mmm sköönt är bara förnamnet haha.
Då man även jobbar skift nu så får man ju lite högre lön igen och de är välkommet så det heter duga, De tackar man aldrig nej till!

Tack för mig denna gång!

Ps: Jag ska försöka bli bättre på uppdateringar!