Allt om Humlan

Julaftons helgen

Kategori: Allmänt

Jag börjar med och skriva om den 23:e då vi var ute och firade min bror på sin 30års dag. De var riktigt trevligt med mycket skratt och glädje, När han väl fick våran lilla present som vi köpt åt honom så skulle ni sätt hans min. :) Hans present var Bungy Jump för er som inte vet vad de var han skulle få. Så någon gång under våren - sommaren blir de att åka o titta på honom när han hoppar från 100meters höjd i bara en gummi lina. :) Han får också välja om han vill doppa huvudet i vattnet eller inte, Däremot så tror jag han kommer vilja de. För så som jag förstod de hela så finns de typ inget annat land som erbjuder att man får doppa huvudet i vattnet om man vill. Ska bli riktigt spännande och kul o titta på :)

Julafton var en riktigt super trevlig dag. Dagen började med att vi åkte hem till Farfar på lite mat och öppna julklappar, Eller julklappar och julklappar haha de var o öppna kuvert :) och som de alltid är så är de en hel del med pengar. :) Riktigt Nice julklapp från både Pappa och Farfar.
Efter vi hade varit hos Farfar åkte jag och brorsan vidare hem till Morsan för att fortsätta julfirandet där. De blev mat hemma hos henne med, Men som det är varje år så är man proppmätt från att ha varit hos Farfar. Så de blir bara ytte pytte lite mat och äta hos henne. Utav Morsan fick jag massor av lotter, Men med min vanliga tur med lotter så var de ju självklart nit på alla. Haha =)
Efter de så skjusa min bror mig hem till min älskade flickvän, Måste säga att de var riktigt snällt av honom att erbjuda sig och köra mig till Norrköping på självaste Julafton. Inte alla som erbjuder sånt.. Men ruskigt skönt var de att slippa buss och tåg. Väl hemma hos min älskling vart de ytterligare att öppna paket. Utav henne fick jag 1 par kalsonger, 1 SPA kväll, 1 tröja, 1 Spotify premium och ett pack med Duschcreme, deodorant och aftershave. Riktigt underbara Julklappar faktiskt. =) Jag är super duper nöjd.. Hon är bara för bäst alltså!

Juldagen var en riktigt mysig dag även den, Jag och älskling var iväg på Media Markt, Det var 20% rea på precis allt i butiken, Jävlar så mycket folk de var. Haha! De var t.om kö utanför, En Vakt stog och släppte in några åt gången hela tiden. Så där inne gick vi en stund och så köpte vi en SodaStream och 3 olika smaker till. De vart 1 must, 1 cola, 1 hallon sen så köpte vi även Narnia Prince Caspian ( 2an ). Efter att vi hade varit på Media Markt gick vi vidare till Elgiganten och där köpte vi ett Spel till älsklingens Wii och även en till smak till SodaStreamen, De vart smak av Energi, Alltså kan ni tänka er. Göra egen Energi dryck. Ni vet ju hur galen jag är i Energidrycker. Haha underbart =D. Sen stanna vi även till på Donken och käkade lite för att sedan åka hem och plocka ihop maskinen och pröva den. Riktigt nöjd med grejerna vi köpte. Senare på kvällen tog vi de bara lugnt och hade de mysigt med glögg och film tittande.

Annandagen vilket är idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, Åkte hem ganska så skapligt och gick en runda på Ikano. Tog en Kaffe med Emil och så gick vi runt och tittande lite i affärer och även tog ett snack med personalen på Game som gav mig en repig skiva som inte ens gick o spela. Kan ni tänka er att skivan var så repig att man kan tro att den har varit med i ett 3:e världskrig. Men de var inga problem, Dom tog hand om skivan och slipade den. Fan så häftigt alltså, Dom slipade skivan så jävla bra att de inte finns en ända repa på hela skivan. Riktigt nice alltså, Bara hoppas att skivan funkar att läsa i älsklingens Wii nu. Men de märker jag på Torsdag. Om de inte funkar då. Då blir de ner till Game och gapa extra mycket på dem.

Måste även säga att fan vad jag längtar till nyår. Åååååh snälla dagarna gå lite fortare! Fan vill åka nu nu nu. Men hitills har de ju ändå gått hyffsat fort. Hoppas bara att de kommer gå lika fort nu när de är mindre än 1 vecka kvar tills jag och älskling ska åka på nyårskryssning tillsammans.








Jag älskar dig Rebecka <3








Tjingeling

Ingen uppdatering!

Kategori: Allmänt

Tyvärr så har de ju inte blivit att jag har uppdaterat bloggen på ett tag nu. Men måste säga som så att jag har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva om. De står verkligen helt stilla i min skalle varje gång jag försöker, Skulle vara rätt soft och få lite inspiration av er om vad man skulle kunna skriva om!

Nu är de inte alls lång tid kvar tills Julafton är här iaf. Ska bli en riktigt mysig dag faktiskt, Först fira Jul med farsan och brorsan hos Farfar, Sen vidare hem för att fira Jul med Morsan och hennes gubbe. Efter de vidare till min älskade flickvän och fira Jul och bara ta det lugnt. Känns som en riktigt bra dag att se fram emot iaf :)

Sen så har vi ju även Nyår här snart, Som ni vet så ska jag ju åka på kryssning med min älskade. Men jag har inte en aning om vad ni läsare ska göra. Så skriv gärna ett inlägg och berätta vad just du ska göra. Men snälla, bara seriösa kommentarer =D

Tack o hej, De var allt för mig!



Rebecka <3










Tjingeling

Varför bry sig ?

Kategori: Allmänt

Precis som Rubriken lyder så förstår jag inte riktigt varför folk ska bry sig om saker som dom inte har nånting med att göra överhuvudtaget. Lagom jävla irriterande att folk bryr sig så mycket om andra, fan bry er om er själva i första hand istället. Trött över att folk ska snacka om saker, Fan ta reda på fakta innan man yttrar sig, Eller är de svårt o göra kanske ? Jag vet inte men de verkar som så. Aja jag ska lämna detta nu och skriva positiva grejer istället.

I helgen har jag varit hemma hos min underbara älskling, För varje dag jag umgås med henne så älskar jag henne bara mer och mer. Hon är så jävla underbar, Hon är omtänksam och helt klart bäst. Har aldrig varit såhär förälskad innan NÅGONSIN! Lite då och då tittar även dom små fjärilarna fram i magen fortfarande på mig, ni vet dom små fjärilarna som man har när man är helt nykär. Visst jag är fortfarande Nykär men ändå. Bara så ni vet och kommer att veta så älskar jag henne så fruktansvärt mycket och jag kommer fortsätta göra de. Rebecka du är bäst! Älskar dig så enormt mycket.

Snart är de Julafton också, Fan vad tiden går fort nu förtiden, Tänker man tillbaka i tiden då man var ett litet barn så gick tiden så jädra mycket långsammare, Fast iofs när man var liten så såg man ju fram emot julafton så betydligt mycket mer än vad man gör nu förtiden. Visst julafton är fortfarande mysig med att man träffas många och äter gott och öppnar julklappar osv, Men man saknar ändå tiden som barn då man verkligen verkligen såg fram emot Jultomten då han kom med säcken och delade ut julklapparna. De kommer ju bli betydligt mycket roligare med jul när man själv får barn. Då får man ju ändå se lyckan som man själv hade när man var liten.

Snart är de nyårsafton också, tyvärr går inte tiden lika fort dit. Men de kan ju ha sina själ med att man går verkligen och längtar. Helsingfors kryssning jag och min älskling. Fira in de nya året tillsammans. Gud så jävla underbart. Och vad jag längtar!! Ge mig nyår nu nu nu nu =)





Rebecka <3










Tjingeling

Lördag

Kategori: Allmänt

Fan att de ska vara så in i helvetes jävla svårt och sova. Jag är trött så in i helvete men kan inte sova. Bara för att kroppen har vant sig vid att bara få några timmars sömn i veckan så ska de gå ut över helgerna. Fan jag vill inget annat än och sova, jag är sjukt jävla trött men ligger bara o vrider och vänder.

Hmm vad händer idag, idag blir de inte så mycket och göra faktiskt. Blir och åka en sväng till Hageby Centrum. Mer än så blir de inte att jag går utanför dörren idag, däremot ska älskling på fest ikväll. hoppas älsk får de roligt. Även fast jag inte har lust att följa med. Jobbigt när man inte känner folket lixom. De är inte så att jag inte vill lära känna hennes kompisar. Utan de jag vill är att träffa nån eller ett par åt gången, jag har alltid haft svårt och lära känna folk. Om det är allt för mycket folk jag inte kännerd då blir jag mer tyst och säger inte ett ljud!. Så därför har jag valt att stanna hemma och vänta på att hon kommer hem igen.( om jag är vaken då vill säga. ) Så om det finns någon som har tråkigt ikväll eller bara allmänt pratglad så kan ni gärna slå iväg lite sms eller typ ringa. För jag kommer inte göra något.

Imorgon blir de Lucia Movie Night, Fan så jävla kul! Man har ju inte gått o längtat lite eller så. De ska bli riktigt spännande eftersom man hört så mycket om det men aldrig varit på det själv. Undrar vad det är för filmer dom ska visa, det är ju 3st filmer som inte har kommit ut än på bio så de ska bli jäkligt häftigt och se dem innan andra har gjort de. Bara hoppas att folk INTE håller på med sina mobiler, typ sitter och smsar, FB eller enbart sitter o fnittrar hela tiden. Sist jag och älskling var iväg på bio så satt de ju 2st tjejer bredvid oss. Fan man blir verkligen tokig, bara för att inte dom var så intresserade av bion så kanske vi var det. Nää istället sitter dom där och fnittrar och den ena sitter med mobilen i handen under hela filmen. Jag vet dock inte om det var sms eller FB som hon höll på med. Men som de lät så skrev hon med någon iaf, Så jag misstänker nått utav det.

( Kanske uppdaterar något ikväll, Det beror på hur jag känner mig. )







Rebecka <3









Tjingeling

Trötter

Kategori: Allmänt

Idag var det riktigt segt att gå upp när mamma kom in och väckte mig. De var så jäkla heemskt för när jag väl lyckades få upp ögonen så sov typ min kropp fortfarande.
Man kände sig precis förlamad från huvudet ner till tårna. De var riktigt läskligt, visserligen så varade det ju bara i några sekunder men ändå.
Det är ju trots allt Torsdag och då får man vara trött, Fast de som känns mest just nu är att man vet att man måste gå upp lika tidigt en dag till denna vecka. Men de ska nog gå bra eftersom man har ju ändå i tankarna att det är sista dagen på denna vecka, sen får man sova så länge man vill. Åhh så skönt!

Jag vill inte tråka ut er allt för mycket när de gäller att skriva om jobbet i varje inlägg, Jag ska försöka och minska ner på det ordentligt. Men som sagt, Denna dag har varit som vilken dag som helst den här veckan, Lika mycket illamående och lika lite leende på läpparna. Mat är knappt inget o tänka på när man är på jobbet när man inte trivs med den man jobbar med eller maskinen lixom. Visst jag försöker äta  o så, Men de blir inte mycket. Några tuggor av en macka typ varje dag. Resten får man slänga lixom, Inget kul för mat/mackor är ju gott.

Idag blev de visst inte lika mycket att skriva här på bloggen, Men jag återkommer troligtvis imorgon igen när jag är hos min älskade flickvän. Om de inte kommer upp någonting imorgon så blir de antingen på Lördag eller Söndag. Men ska försöka att uppdatera imorgon, Har ju lixom sagt att jag ska försöka att uppdatera varje dag.





<3 Jag Älskar Rebecka <3






Tjingeling


Nyår

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte uppdaterade igår så får jag berätta lite om vad som hände då, Igår efter jobbet åkte jag hem till min underbara älskling.
Finns nog ingen som kan förstå hur mycket som jag älskar henne, Men åter till vad som hände.
Som sagt jag åkte hem till henne, Glädjen i mig att få va hos henne är enorm.
Först satt vi och kollade lite på tv sen efter det så berätta jag om en liten grej som jag skulle vilja göra med henne under nyår. Vilket var att åka iväg och mysa och fira in de nya året tillsammans. Så först föreslog jag att vi kunde åka till någon annan stad och ta in på hotell.
Men eftersom min flickvän är helt underbar så kom hon på att vi kunde ta en båtkryssning, Så vi gick in på flera olika hemsidor ( silja, birka och viking ) Men tyvärr så såg vi att de var väldigt dyrt och så, Så vi beslöt oss för att åka till någon annan stad helt enkelt.
Men vi sa att vi skulle fundera lite på vilken stad jag ville till och även vilken som hon skulle vilja åka till. Så det blev inte så mycket mer av de pratet just då. Så istället åt vi mat, ( kan säga er att ingen gör godare mat än henne ).

Efter maten så tog vi och spelade lite kort, kortspelet 500 för er som vet hur de går till. Haha de var typ andra eller tredje gången jag körde det i hela mitt liv, och gissa? De gick inte alls bra för mig. Hahaha!
Efter det vart de tyvärr för min del att åka hem =(. Jävla jobb som man tyvärr inte trivs med just förtillfället som man ändå måste åka till 5 dagar i veckan.
Inget kul alls, Sen under natten fick jag ett helt underbart sms av min flickvän. Hon hade suttit och kollat på båt-resor och hittat en 2dagars kryssning till helsingfors under nyår. Självklart vill ja ju åka, så idag efter jobbet när jag kom hem ringde jag upp henne och då beställde vi det. Fatta så jävla underbart, kryssning på nyår.
Aaaah! Älskling du är bäst <3

Just de ja, Bilder kommer komma upp fram igenom när jag har kommit igång lite mer med bloggandet och så. Klart de är mycket roligare med en och annan bild till texterna. Men tyvärr så har jag inte vetat nått som jag skulle ha kunnat tagit kort på just för de inlägget och så, Men de kommer. =)

Idag fick jag även en annan nyhet som jag är glad över men vill inte dela med mig utav den än. Utan den nyheten kommer längre fram någon gång, Jag lovar jag kommer skriva i rubriken att de är just denna nyhet som jag berättar då..
Nej nu ska jag ta och försöka koppla av lite framför tvn innan de är dags att man måste sova igen för att man ska orka med ännu en jobb-dag imorgon.




Rebecka<3










Tjingeling

Jobbet

Kategori: Allmänt

Idag har man varit på jobbet igen, Inget vidare men de är ju trots allt Måndag och då är de jobb som gäller. Men iaf så har inte denna dag varit den bästa kan man väl säga. USCH! USCH! USCH!
Började redan igår med att jag vart lite smått depp av att man ska till jobbet idag, Det är inte för jobbet i sig som jag blev depp av utan mer av den som jag jobbar med.
Vill verkligen inte jobba med honom, Så jag snackade med en kille idag på jobbet och han tog upp allt med våran chef osv. Så chefen kom till mig med mitt anställnings avtal som jag var tvungen att skriva under för denna period som jag jobbar nu. Och då tog jag även upp de med honom! Jag sa till honom att jag alltid har trivts på jobbet osv, Men ända sen jag började jobba med honom jag jobbar med nu så har allt inom jobbet bara blivit skit. Jag är allmänt ledsen och mår typ konstant illa och så. Ni som vet hur de är med att inte trivas och få den känslan håller nog med mig om att de funkar inte i längden o ha det så. Men iaf så sade chefen till mig att han kan tyvärr inte göra nått åt det denna vecka, Men han har det i tankarna och ska försöka åtgärda de för min skull så fort som möjligt. Det är bara 4låååååååånga dagar kvar på jobbet denna vecka så det är bara o bita i de sura äpplet o stå ut som chefen sa.
Så håll tummarna för mig att jag får byta och gå över till skift igen redan nästa vecka. Måndag är jag ju ledig så man kanske får reda på någonting på Tisdag.

Denna helg ser jag så jäkla mycket fram emot, Dels lång helg med min underbara älskling.
Plus att vi ska gå på Lucia Night som är på Söndag, Jag är så nyfiken kan jag lova. Har ju aldrig varit på det så de ska bli riktigt spännande och roligt.
Nu ikväll blir de bara att ta de lugnt för att åter åka till jobbet imorgon när de inte ens är gryning -.-. Fast jag kommer hålla ut kan jag lova. Ska ju till min älskade efter jobbet så de kommer hålla mig på topp under hela jobb-dagen imorgon.

Sen vet jag ju inte riktigt om de är någon/några som läser min blogg. Men iaf om det finns någon som gör de så snälla slå iväg en liten kommentar och berätta att just du gör de. Sen även om de finns något ni vill veta. Ganska svårt och veta vad man ska skriva om lixom.
Men jag säger som jag alltid säger när jag har bloggat klart för detta inlägg!


Rebecka <3







Tjingeling

Rubriken får ni avgöra själva vad den ska vara =)

Kategori: Allmänt

Jahopp då var man hemma igen, inte de roligaste men vafan man är tvungen om man ska lyckas ta sig till jobbet.
Idag när jag satt på Pendeltåget så drömde jag mig bort, Eller jag vet inte om man kan kalla de att jag drömde mig bort.
Men som sagt så satt jag o tänkte på om jag får fortsätta på jobbet efter nyår så blir de ju direkt att börja söka efter en aldelles egen lägenhet, Eller helt egen blir den inte eftersom jag och min underbara flickvän ska flytta ihop.
Fan vad jag längtar efter det, Hatar att sova utan henne i veckorna. Vill alltid få sova bredvid henne, Lixom de är både mysigt o få sova bredvid den man älskar och även så känner man sig så mycket mer tryggare än annars.
Jag vill jag vill jag vill få flytta ihop med henne redan idag. Fan att inte tiden kan gå fortare ibland!.

Den här helgen har varit hur mysig som helst, jag kan knappt berätta i ord hur jäkla mysig den har varit. Allt har varit precis toppen. För varje dag som går så älskar jag henne bara mer och mer de finns lixom inget stopp i hur mycket hon betyder för mig.

Igår var jag även iväg och handlade julklapp vilket hon fick redan igår =) Eller ah, de skulle ha varit 1 julklapp men hon är så mycket mer värd så hon fick 2st. Den ena julklappen var en parfym ( D&G Light blue ) och den andra julklappen var även också en parfym ( Amor Amor ) Båda luktar helt galet gott. Inga julklappar jag ångrar att jag köpte precis =)
Efter att jag hade handlat julklapparna så bagav de sig hemåt igen, Så när jag kom ut från Hageby Centrum så stog de att Spårvagnen skulle komma om 10 min, De gjorde inte så vidare mycket eftersom de inte var så kallt igår.
Men hade huvudvärk och de gjorde inte bättre av att spårvagnen kom, När jag väl gick på och hade satt mig så var de lite längre bak en familj, på Mamma Pappa och ett barn, Barnet kan väl ha varit runt 4-5 år. Och jävlar jag förstår inte vad de var med barnet verkligen. Barnet bara skrek o skrek, Ni vet sånt där skrik som är så ljust att de verkligen skär i öronen, Så de gjorde både ont i öronen och i huvudet. Inte så jätterolig resa på spårvagnen faktiskt.

Nej nu ska jag ta och surfa runt lite till eftersom jag måste hitta 1 - 2 julklappar till som jag kan köpa till älsklingen. Men den/dom julklapparna kommer hon inte få öppna förns julafton, Bara hoppas jag kan hålla mig med att inte ge dem i förväg. =)
Sen efter de får de nog bli att krypa ner i sängen och kolla på någon film tror jag. Har ett par filmer som jag inte har sätt ännu som jag har haft ett bra tag nu. Så det är nog på tiden tror jag =)







Tjingeling



Andra inlägget på min nyinskaffade blogg =)

Kategori: Allmänt




Ibland kan man ju börja fundera på varför man bor i ett land där det är verkligen vinter.
Forskarna har varit på oss som bara den om att vi håller på o få global uppvärmning,
Men vafan kallar man verkligen global uppvärmning när vi har haft som kallast -26 ?
Vad jag kan komma ihåg så är detta de 3e året i rad som vi har en riktigt kall vinter.
Så de där med uppvärmning vetifan vart de kommer ifrån, Visst jag låter negativ till
vintern nu men så är de inte.
Jag är en sommar människa vilket dom flesta redan vet, Men jag har inte några problem
alls med vintern heller om vi får ha de riktigt kallt med mycket snö och is, Då är de mysigt.
Även ljusstakar, stjärnor, gran och allt sådant är ju hur mysigt som helst.. När man väl har börjat
få upp de så känns de verkligen att snart är de julafton. Dock så är inte Julafton något speciellt för
mig längre, Utan de var ju mer de när man var liten. Fast den kommer ju bli riktigt speciell igen när
man själv får barn och får se dem vänta och även bli så lyckliga när tomten kommer. =)
De jag är mest negativ till med vintern är all blask osv som vi har haft många år i rad innan
vi fick denna kyla. Men jag tror inte jag är ensam om att tycka de =) Föresten så har jag
en liten fråga till er:

Vad tycker ni om vintern?
Vad är för och nackdel med det?
Oj de vart visst 2 frågor, Hoppas de går bra ändå.

Igår var jag nere på stan och hämtade ut biljetterna för Lucia movie night! Har aldrig gått på
de så det ska bli riktigt spännande.
För er som inte har varit på Lucia movie night innan (som mig) så har ni lite här och läsa om det

Lucia Movie Night på SF Bio har blivit en tradition. Som vanligt vakar vi in Lucia natten mellan den 12 och 13 december.

Vi visar tre hemliga filmer som självklart är förhandsvisningar på kommande biofilmer. Biljetten kostar 230 kronor och lättare mat och dryck ingår.
Åldersgränsen är 15 år och Lucia Movie Night är ett alkohol- och drogfritt evenemang. Vi kontrollerar ålder och nykterhet vid insläppet.

Insläpp sker fram till en halvtimme efter utsatt tid. Om du lämnar biografen under natten förutsätter vi att du åker hem, du blir alltså inte insläppt igen. Detta för att vi vill säkerställa en helt drogfri miljö.

Så om ni har chansen och pengarna tillåter så se till o få biljetter innan dom är helt slut. =)
Min flickvän har varit på Lucia movie night 2 gånger innan så jag har hört rätt så mycket om de
O gissa vad: Jag är överlycklig att jag ska dit, Och speciellt överlycklig för jag ska dit med henne. De ska bli ruskigt spännande.

Idag Lördag blir de nog mest bara lugnt skulle jag tro, Om inte mina fötter värker så mycket idag så ska jag nog åka in till Hageby Centrum och köpa den första julklappen idag. Hoppas att fötterna tillåter de, För som sagt så är ju den till mitt hjärta och hade även tänkt att hon skulle få den i förskott. =) Jag är ju sån att köper jag en present eller ett paket så har jag så himla svårt o inte ge det i förväg. Så har tänkt att hon ska få denna i förskott sen kommer de 1 - 2 paket till, Men dom får jag hålla mig med o inte ge innan. =)

Föresten har ni några frågor eller om ni vill att jag ska skriva om något specifikt så är det bara att säga till.
Jag försöker o hålla denna blogg uppdaterad så mycket jag bara kan. Eller kan o kan, utan så fort jag har
något o skriva om så ska jag sätta mig o skriva så ni läsare har något nytt o läsa om =)
Nu måste jag tyvärr sluta och skriva för denna gång, Ska snart sätta igång med frukost till mig och älskling, Så tack för denna gång.



Rebecka <3








Tjingeling

 

Precis skaffat mig en blogg!

Kategori: Allmänt

Ja så som rubriken lyder så har jag precis skaffat mig en egen blogg
kan ni tänka er, Jag o en blogg.
Nae jag är lika paff som ni är kan ja lova!

Idag har man varit på jobbet som vanligt, Dock gick de inget vidare för oss idag,
Maskinen bara bråkade hela tiden + att man var riktigt trött.
Inte nog med det, Vi jobbade över 2 timmar frivilligt också, Så nu värker mina fötter en aning.
Men jag ska inte klaga. De ger pengar i slutändan =)

Sen så vet ju ni alla att ag har ju världens bästa flickvän som är hur underbar som helst.
Ni anar verkligen inte hur mycket jag verkligen älskar henne, Som många sa till mig,
De finns en för dig, De finns de för alla.
O ja jag håller verkligen med er nu de finns verkligen en för mig o jag älskar henne nått så
fruktansvärt mycket, hon är verkligen den jag vill leva med.                          Rebecka <3

Det var väl allt för mig denna gång!



Till er alla och från mig !                           Tjingeling