Allt om Humlan

Jordens Undergång!

Kategori: Allmänt

Nu ni! nu är de som alltid de här med snacket om Jordens Undergång. Kollade på Expressen förut och enligt en forskare så ska Jorden gå under nu på Lördag. Enligt forskaren så var de exakt 7 000 år sedan Noa Seglade ut sin ark. De forskaren också säger är att Gud har bara gett oss människor 7 000 år att leva på den här planeten, Han påstår även att han har sätt massor av olika tecken till att de är den 21:a Maj 2011 som Jorden ska gå under.

21:a Maj kl 18:00 kommer det skapas en jättestor jordbävning som vi människor aldrig har upplevt innan så alla gravar kommer öppna upp sig och kropparna kommer förhärligas till andliga varelser och komma till himlen..
Enligt mig så är detta bara skitsnack, inte första gången man läser om någon slags forskare som påstår sig kunna förutspå Undergången.

Inte för att jag tror på det, men han påstår även att Maia-Indianerna har spått fel att det inte är 2012 som jorden ska gå under. Vad folk kommer skratta åt den här gubben om han inte har rätt. Lixom han har sett till så att de sitter uppe stora plakat runt om i USA, även i Ryssland som de står Judgement-day may 21 etc etc. Så jag måste ändå säga att den här gubben är säker på sin tro.

Allt för mig nu!



Pz out!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: